TSA Soft Starter

Emotron TSA Soft Starter podižu kontrolu motora na nov nivo.

Mekani startni moment, praćenje opterećenja i inteligentno zaustavljanje su integrisani u robustan i kompaktan dizajn.

Softstarter je razvijen za :

- Pumpe
- Ventilatore
- Kompresore
- Drobilice
- Transportere
- Mlinove
- Miksere
- Aplikacije sečenja.

Glatko startovanje smanjuje vaše troškove

Podešavanje momenta motora je najbolje izvodi kontrolom struje u sve tri faze. 3-fazna kontrola nudi simetrično i uravnotežen struje bez nedostataka dodatnih gubitaka energije, buke i vibracija obično povezani sa 2-faznim kontrolom.

Emotron TSA Soft Starter uključuju 3-faznu kontrolu zajedno sa sofisticiranim algoritmima za kontrolu obrtnog momenta. Konvencionalni Soft Starter koristite unapred definisane naponske rampe za kontrolu startovanja. Sa Emotron TSA Soft Starter, stvarni moment motora se stalno obračunava i kontroliše u skladu sa zahtevima aplikacije. Ova kontrola momenta obezbeđuje ultra-glatko startovanje sa stalnim ubrzanjem. Kontrolom momenta se startna struja smanjena čak i do 30%. Ovakav monitoring polaznog momenta omoguva jeftinije troškove instalacije (manje osigurače manje i jeftinije kablove) kao i manji utrošak energije tokom rada. Soft Start doprinosi manjem mehaničkom stresu, poboljšanju procesa kontrole i smanjenju troškova održavanja.

Emotron TSA Soft Starter su među najmanjimu svojoj klasi. Zbog malog potrebnog prostora za ugradnju, Emotron TSA Soft Starter je jedinstven po by-pass kompaktnom dizajnu.

Emotron TSA Soft Starternudi već ugrađene programske blokove, kao što su logičke funkcije, komparatori, SR Flip-Flops, brojači i tajmeri. Time se otvara put za prilagođavanju funkcionalnost u skladu sa vašim zahtevima. Real Time Clock pruža informacije o stvarnom datumu i vremenu dana. Informacija u realnom vremenu koristi se za vreme upisa u evidenciji događaja kao i programiranje pokretanje i zaustavljanje na određeni datum i vreme.

Jednostavna instalacija i jednostavan za korišćenje

Instalacija je brza i isplativa, jer nikakva dodatna oprema nije potrebna. Sve što vam je potrebno je obično uključeno u Emotron TSA jedinice. Brojne opcije omogućavaju da prilagodite softstarter zahtevanom novou funkcionalnost. Multijezički kontrolni panel sa jednim funkcijskih tastera i copi funkcija. Dizajniran za globalnu primenu Emotron TSA Soft Starter ima višejezično displej jedinicu kao standardnu opremu. Kontrolni panel je jednostavan za korišćenje.

TSA Soft Starter
Adresa:

Svetosavska br. 54
22304 Novi Banovci
Srbija

Telefoni:

Tel: +381 22 342 797
Mob: +381 63 434 624
Mob: +381 62 555 366
Fax: +381 22 342 797

Web:

Email: office@lecom.rs
Web: www.lecom.rs
Fb: Tw:

Copyright © 2012 Lecom. Dizajn: Izrada Web Sajtova